Ställplatsen Benagéber vid CV-390 som är en mycket vacker väg att köra.

 

Ställplatsen i Benagéber håller hög klass och kan rekommenderas. Den är lugn och fridfull och är belägen i en vacker miljö med fantstiskt fina men lite smala vägar upp till den.

 

Underlaget är sandigt grus vilket vi i och för sig tycker är sådär men resten är top noch. Det finns en mycket bra toalett med två rymliga toalettbås varav ett är handikapputrustat. Det finns tre duschar som har handhållna munstycken varav en är en handikappdusch. Det finns vatten och det finns gråvattentömning. Det finns fyra grillplatser under tak i en stenbyggnad och vid dess gavel finns vatten för avsköljning av till exempel grönsaker. Det finns stora sopkärl som brukligt i Spanien. Det finns inte tillgång till el. Ställplatsen är helt kostnadsfri.

 

Ställplatsen vid Benagéber bjuder på mycket plats och närhet till staden. Det är M/F Solsken till vänster.
 
Den lilla servicebyggnaden med gråvattenplattan som en spansk husbil just backar upp på. Solceller är vanliga på byggnader i Spanien. De är ofta monterade på ställningar vid sidan av byggnaden. Här finns också soluppvärmning av vatten, vilket också är vanligt.
#1 - - Anna / boihusbil.se:

Att hitta trivsamma platser att stå är det viktigaste och ibland svårt. Särskilt om en vill ha havet som granne. Men vi tycker vi lyckats bra också.