Fyra spännande länkar

Nu finns det fyra blogglänkar på denna blogg. Om du följer länkarna upptäcker du fyra bloggar som är spännande att följa.
 
Den första vi presenterar här handlar om det som vi själva står inför. Att göra förändring, att börja leva ett annat liv i minimalismens tecken och att använda vår husbil som ett verktyg för det. Följ Anna och Roger som flyttar ut permanent i sin husbil och läs om deras förändring. Läs deras bra texter och se deras vältagna bilder.
 
 
https://boihusbil.se/
 
Följ också med en annan bloggare som skriver om sitt husbilsliv i Spanien och som givit M/F Solskens besättning inspiration och idéer. Följ med Annica och Tommy på deras vinterresa till varmare breddgrader.
 
 
http://www.husbilsblogg.se/
 
Följ också en rutinerad Spanienresenärer som rest på hjul från Sverige till Spanien under sju säsonger med sin husvagn. Följ Elsa och Jörgen på deras resor. Elsa har hjälpt oss med tips och information redan innan vi började vår resa och har också hjälpt oss med sin kunskap under den resa vi nu har gjort.
 
 
https://campingessendrarsoderut.wordpress.com/
 
Följ också vår riktigt gamla vän, tillika en av våra bästa vänner och hennes man sedan några år tillbaka. Han har också kommit att bli en mycket god vän till oss. Följ Helena och Fredrik som har bytt liv. Senast drev de restaurang i Halmstad och innan dess hade Helena en livsmedelsbutik och Fredrik var flygmekaniker och sedermera rektor på en teknisk skola. Nu långseglar de i S/Y Wilma sedan ett par år tillbaka och befinner sig för ögonblicket i Medelhavet. Följ omställningen till deras nya liv i denna mycket välskrivna blogg.
 
 
http://projektsunshine.blogg.se/
 
#1 - - Anna Forsberg:

Tack för omnämnande och länkning! Ska bli roligt att följas åt genom våra äventyr och självklart hoppas jag vi ses på vägarna framöver. Nu är det nerräkning hos oss, bara en dryg vecka kvar tills vi kan börja flytta in i husbilen. Lägenheten är näst intill tom och vi väntar. Och väntar. :)

Svar: Ja, det ska bli roligt att följa er. Vi har jobbet kvar med hus och tillhörigheter. Vi ska sälja en nästan 100 år gammal lotsbåt också 😀
Marianne och Knut-Erik

#2 - - Helena Norberg:

Så trevligt med lite bloggtips...nu har vi bra bloggar att följa, från er som har kul på hjul. Tack för blänkaren, kul att fler och fler upptäcker projektsunshine.blogg.se

Svar: Ja visst är det roligt. Och det ger inspiration tycker vi.
Marianne och Knut-Erik

#3 - - Marguerite koos:

Välkommen till oss hemlösa/fria människor. Eller rättare sagt vi som prioriterar upplevelser före statusprylar :-)