Adjö, M/S Solsken

 
Vi tar farväl av M/S Solsken som har givit oss glädje men också en hel del arbete. Och fortsätter nu vägen för ett liv tillsammans med M/F Solsken.
 
Nu tar vi ett stort steg mot minimalism i och med att vi har sålt vår gamla lotsbåt. Vi har inte längre ansvar för henne och det är ett viktigt steg mot vårt nya liv där vi ska leva på ett minimalistiskt sätt i vår husbil utan en massa ägodelar och utan konsumtion men med full frihet. Vårt kåkfararliv sker tillsammans med en bostad som har nästan samma namn som båten. Hon är M/F Solsken, M/F för Motor/Fordon, i stället för M/S Solsken, M/S för Motor/Skepp.
 
 M/S Solsken i sin hemmahamn.
 
I och med att vi inte har ansvar för henne längre kan vi fokusera ännu mera på förändringarna i övrigt och koncentrera oss på vårt hus i Helsingborg. Det första stora steget är taget, nu återstår det bara att ta nästa. Och nästa. Så att vi sedan kan lämna villalivet bakom oss för ett liv i full frihet med M/F Solsken.
#1 - - Anonym:

Nu har ni verkligen slagit till! Heja er och lycka till med nya livet! 😘 😘🍀🍀

#2 - - Anonym:

Så härligt! Varje steg mot färre saker och mer frihet tyckte vi var så enormt berikande och hoppas ni känner likadant!
Anna / www.boihusbil.se

Svar: Det kommer vi också känna är jag säker på. I takt med att projektet framskrider blir det säkert mer och mer överblickbart.
Marianne och Knut-Erik

#3 - - Helena Norberg:

Så skönt att förändringen går i stadig och fin takt. Bra fokus och skönt för er att sakta kunna bocka av listan som sannolikt är lång så här i början på er stora förändring. Ni kommer att uppleva en upprymd känsla ju mer saker och ting minskar i mängd och omfång. Kram till Skepparn och M från oss på S/Y Wilma.

Svar: Ja, nu behöver vi inte koncentrera oss på att svara alla båtspekulanter och åka på båtvisningar utan kan fokusera på röjning och huset. Kram tillbaka till er.
Marianne och Knut-Erik